Boekenkasten vanaf € 1.590

text: 

 

EIKEN BOEKENKAST OP MAAT
Deze eenvoudige maar stijlvolle eiken boekenkast op maat is door kleur en handgrepen naar eigen voorkeur aan te passen naar ieders interieur. De kast is voorzien van vaste schappen en eventueel uit te breiden met deuren en laden.

 

BOEKENKASTEN OP MAAT

Boekenkast op maat laten maken? Eiken boekenkast op maat of meerdere eiken boekenkasten op maat? Witte boekenkast, hoogglans of mat? Als standaard model te leveren in verschillende kleuren eiken fineer en in hoogglans of mat wit. De eikenfineer boekenkast wordt behandeld met een sterke hardwax olie. Deze is leverbaar is 10 mooie kleuren. Ook de boekenkast in moderne mat of hoogglans is natuurlijk prachtig.

 

 

De dikte van 30 mm zorgt voor een robuuste uitstraling. U kunt de kast per mm in breedte en hoogte aanpassen waarbij geldt dat de planken niet breder kunnen zijn dan 80 cm en de hoogte van de kast maximaal 260 cm is. De kast is uitgevoerd met een sterke witte achterwand van 8 mm dik, die de kast stevigheid geeft. Kastdiepte is binnenwerks 350 mm. Alle diktekanten van de staanders en planken hebben een licht afgeschuind en stootvast massief eiken lijstje; dit betekent geen scherpe randen en dus veel minder kwetsbaar.

 

VASTE PLANKEN

De uitvoering met vaste planken heeft geen gatenrij in de zijwanden en versterken het gevoel van een op maat gemaakte kast. Wilt u toch 

 

 

verstelbare legbanken dan kunnen wij uw kast ook met een gatenrij leveren. 

 

OPTIES

U kunt optioneel kiezen voor extra draaideuren en laden. Zowel de laden als deuren zijn softclose uitgevoerd. Greeploos of met een van de stijlvolle handgrepen uit ons assortiment. De mogelijkheden vindt u bij ‘Kleuren en handgrepen’.

U kunt ook op eenvoudige wijze doorrekenen wat de kast met de door u gewenste opties kost.

 

MONTAGE

Het solide montagesysteem en de montagebeschrijving zorgt er voor dat u eenvoudig zelf uw kast kunt monteren. Wilt u liever dat wij de montage verzorgen dan kan dat tegen meerprijs.