Tafels / Buro's vanaf € 850

text: 

 

EIKEN BUREAU OP MAAT

Wilt u een kwalitatief hoogwaardig bureau op maat? Met het bureau op maat uit ons programma creëert u een perfecte werkplek. Door de tijdloze uitstraling en het hoge afwerkingsniveau zal deze zelfs in een huiskamer niet misstaan. 

 

Het hoge afwerkingsniveau kenmerkt zich door de zware kwaliteit eikenfineer en de onzichtbare verbindingen.  Het eikenfineer wordt behandeld met een sterke hardwax olie. Deze is leverbaar is 10 mooie kleuren. De dikte van het bovenblad en de zijwangen is 30 mm, alle overige materialen zijn 19 mm dik.

 

Zowel de hoogte als breedte is aan uw voorkeur aan te passen waarbij u wel rekening moet houden dat het bureau niet breder kan zijn dan 200 cm. De laden en de pc kast hebben standaard maten.

 

OPTIONEEL

Het bureau heeft standaard 3 lades, een kabelgoot en kabeldoorvoer in het bovenblad. Hierdoor kunnen alle kabels mooi worden weggewerkt.

 

Optioneel is uitbreiding mogelijk met een hangende pc kast of een tweede ladenblok. Een vlakke schrijfinleg is ook mogelijk en geeft het bureau extra 

 

cachet. U kunt op eenvoudige wijze doorrekenen wat het bureau met de door u gewenste opties kost. 

 

TAFEL

De tafel is een afgeleide van het bureau en is een heerlijke werk-, vergader- of eet-tafel. Uiteraard heeft deze eiken maatwerktafel hetzelfde hoogwaardige afwerkingsniveau als het bureau en maakt daarmee een perfecte set.

 

AFLEVERING

Zowel de tafel als het bureau wordt, geheel gemonteerd, per meubeltransporteur afgeleverd.