TV meubels vanaf € 1.390

text: 

 

EIKEN TV MEUBEL OP MAAT

TV meubels op maat? TV meubel op maat? TV kijken in stijl met een tv meubel eiken modern. Dit moderne eiken maatwerkmeubel zorgt voor rust in uw woonkamer. Niet alleen qua vormgeving. Ook door de vrijhangende bevestiging aan de muur, waarbij rekening wordt gehouden met de kabels die achter de kast door kunnen lopen.

 

De dikte van het bovenblad is 30 mm en zorgt voor een robuuste uitstraling. Als standaard model te leveren een tv kast wit hoogglans en eikenfineer. Het eikenfineer wordt behandeld met een sterke hardwax olie. Deze is leverbaar is 10 mooie kleuren. 

 

Standaard is dit model voorzien van 2 volledig uittrekbare softclose laden en 2 kleppen. Greeploos of met een van de handgrepen uit ons assortiment. De mogelijkheden vindt u bij ‘Kleuren en handgrepen’. 

Achter elke klep zit 1 verstelbare plank. De binnenkant van de kast is uitgevoerd in zacht licht grijs. 

 

De maatvoering is aanpasbaar waarbij u rekening moet houden dat de kast niet langer kan zijn dan 280 cm en de laden en kleppen niet breder kunnen zijn dan 100 cm. De hoogte en diepte zijn 45 cm.

 

OPTIONEEL

U kunt optioneel kiezen voor extra kleppen en laden. Bij ‘Bereken de prijs’ kunt een exacte prijsopgave aanvragen.

 

MONTAGE TV KAST OP MAAT

TV kasten op maat? Het eiken TV meubel op maat wordt compleet gemonteerd afgeleverd, inclusief een eenvoudig maar solide ophangsysteem. Hiermee kunt u eenvoudig zelf de eiken TV kast op maat aan de wand hangen. Er wordt een beschrijving van de wandmontage meegestuurd. Wilt u liever dat wij uw meubel ophangen dan kan dat tegen meerprijs.